USPJEŠNO ZAVRŠENA HUMANITARNA AKCIJA

Uspješno završena humanitarna akcija prikupljanja namirnica za socijalnu samoposlugu u Vukovaru koju je organizirala Humanitarna udruga Duga Vukovar.

Akcija je održana u petak, 13.10. tijekom prijepodneva u centru grada ispred trgovine Velepromet. Svoj doprinos u prikupljanju donacija dale su volonterke Iva Penava i Lucija Mikličanin iz Gimnazija Vukovar i volonterka Martina Šebalj koje su djelovale u sklopu 72 sata BEZ KOMPROMISA. Količinu namirnica koju smo uspješno prikupili olakšati će svakodnevni život obiteljima u našem grdu koji se trenutno nalaze u potrebi.

Želimo izraziti veliku zahvalnost svima koji su se pridružili i podržali ovu inicijativu. Ova akcija nije bila samo gesta ljubavi, već i izraz solidarnosti prema onima koji trebaju podršku. Svaki doprinos, ma koliko bio mali, ima nevjerojatan utjecaj na svijet oko nas, i mi smo duboko zahvalni svima koji su se uključili. I dalje ćemo nastaviti raditi na humanitarnim projektima i širiti pozitivnu promjenu u našoj zajednici.

Neka ljubav i solidarnost vladaju ne samo tijekom “72 sata BEZ KOMPRIMISA”, već svakog dana. Hvala vam još jednom na vašoj podršci i sudjelovanju. Vaša podrška čini razliku u mijenjaju sudbina ljudi.