Uvjeti korištenja web stranice

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dobrodošli na web stranicu Humanitarne udruge Duga Vukovar (dalje: Udruge).
Udruga Vam omogućuje korištenje sadržaja ove web stranice, koje je podložno niže navedenim uvjetima korištenja. Smatra se da ste upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju korištenjem bilo kojeg dijela web stranica te da prihvaćate koristiti njihov sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA
Sadržaji koji se nalaze na ovoj web stranici osigurava tim Udruge i zaštićeni su autorskim pravima. Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi, sukladno važećim propisima o autorskim pravima.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA
Udruga zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg sadržaja na ovim web stranicama bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE
Web stranica Udruge sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera/suradnika te linkova na vanjske stranice (po potrebi). Svi sadržaji ovih web stranica koristite se na vlastitu odgovornost te se Udruga ne može smatrati odgovornom za eventualnu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA
Udruga zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim web stranicama.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]