Privola web stranice

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Humanitarna udruga Duga Vukovar na adresi K. A. Stepinca 27, 32 000 Vukovar, kao Voditelj obrade osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci zaprimljeni na web stranici www.duga-vukovar.hr (u daljnjem tekstu: web stranica) i da će biti obrađeni i pohranjeni.

Izrazi koji se koriste u ovoj Privoli, a imaju rodno značenje odnose se jednako na muški i ženski rod.

Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete Vašu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih Humanitarnoj udruzi Duga Vukovar kao korisniku putem web stranice u svrhe koje su ovdje izričito navedene.

Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u obrazac dostupan na ovoj web stranici. U vezi s tim, nismo sigurni u kolikoj mjeri ćemo biti u mogućnosti pomoći Vam u rješavanju Vašeg zahtjeva.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u obrazac smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva/upita/predstavci.

Humanitarna udruga Duga Vukovar čuvati će povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućiti pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom i u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva.

Humanitarna udruga Duga Vukovar će sa Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera, zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja gubitka ili uništenja.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti i djelomice, bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv privole možete osobno, putem pošte na gore navedenu adresu ili e – poštom na adresu: duga@duga-vukovar.hr.

Napominjemo da opozivom privole prestajete biti primatelj usluga Humanitarne udruge Duga Vukovar.

Molimo da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem web stranice potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te da dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na gore opisani način i svrhu.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]