IZLET U PARK PRIRODE PAPUK

U ponedjeljak 15.05.2023. godine održan je izlet u Park prirode Papuk. Cilj izleta bio je pružiti sudionicima priliku za uživanje u prirodnim ljepotama parka, educirati ih o lokalnoj flori i fauni te potaknuti njihovu fizičku aktivnost.

Obilazak je započeo upoznavanjem sa dragom čuvaricom prirode Gordanom i kratkim uvodom u povijest i značajem parka. Tijekom šetnje, pružala je stručne informacije o biljkama, pticama i drugim zanimljivim aspektima parka i odgovarala na pitanja sudionika, čime je izlet bio i edukativan.

Tijekom izleta, sudionici su pokazali veliki interes i uživali u prirodi i ljepotama Parka prirode Papuk. Bili su motivirani i aktivno sudjelovali u svim aktivnostima.

Nakon završetka šetnje, sudionici su imali priliku posjetiti lokalni restoran i uživati u tradicionalnoj hrani regije.

Svi sudionici su izrazili zadovoljstvo organizacijom izleta i izrazili želju za sudjelovanjem u sličnim aktivnostima u budućnosti. Izlet je pružio priliku za druženje, promicanje zdravog načina života i očuvanje prirodnih bogatstava.

Izlet u Park prirode Papuk s osobama starije životne dobi bio je uspješan. Sudionici su uživali u prirodnim ljepotama parka, stekli nova znanja o lokalnoj flori i fauni te proveli vrijeme u aktivnom druženju.

Izlet je organiziran u okviru projekta GODINE NISU VAŽNE! -trogodišnji program za aktivno i sretno starenje.

Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Partneri na projektu: Centar za edukaciju i informiranje potrošača i Grad Vukovar