Humanitarna udruga Duga Vukovar

je neprofitna, humanitarna, nevladina, udruga osnovana 2013. godine s ciljem podizanja kvalitete života, promicanja i zaštite ljudskih prava najranjivijih skupina društva prvenstveno osobama na rubu siromaštva i osobama treće životne dobi.

Udruga sukladno utvrđenim ciljevima djeluje na području ostvarivanja, promicanja i zaštite ljudskih prava, filantropije, humanosti i humanitarno djeluje sukladno Zakonu i podzakonskim aktima, potiče cjeloživotno učenje i izvan institucionalno obrazovanje, jačanje kapaciteta udruge, zapošljavanje i osnaživanju ranjivih skupina, volonterski rad i aktivno uključivanje mladih, demokratski razvoj, razvoj socijalnog poduzetništva i održivog razvoja, zaštite okoliša, razvoj ruralnih zajednica kroz razvoj, unaprjeđenje i pružanje socijalnih usluga u zajednici te poticanje socijalnog partnerstva, međusektorske suradnje i suradnje organizacija civilnog društva.

U svrhu ispunjavanja ciljeva, Udruga provodi projektne i humanitarne aktivnosti koje su dale vidljive i mjerljive rezultate u zajednici.

Vizija

Aktivni i odgovorni pojedinci koji stvaraju pozitivne

promjene u društvu.

Misija

Stvaranje pravednog i solidarnog društva jednakih prilika

i mogućnosti za svakog pojedinca

Zahvaljujući potpori brojnih ljudi, organizacija, tvrtki, institucija, javnih ustanova koje nas prate na našem putu iz godine u godinu zajedno rastemo i napredujemo. Za daljnji napredak, kontinuiran i kvalitetan rad, nastavak postojećih projekata i stvaranje novih važna nam je vaša pomoć i podrška. Podržite naš rad, budite i Vi dio ove priče!

Podržite rad udruge

Podržite rad socijalne samoposluge